Skip to main content

Jaarprogramma

Wil jij sterker, sneller en beter dan ooit worden? Droom jij van een volgende stap in je voetbalcarriere? Wil jij constante coaching en persoonlijke begeleiding? In 2023 is het weer mogelijk! ⠀

Op 1 januari starten wij met een programma waarbij we enkele voetballers een jaar lang op alle gebieden begeleiden. Dit doen we voor een bizar lage prijs. ⠀

Omdat we dit goed willen aanpakken is er maar plek voor 11 voetballers. Alle aanmeldingen worden gelezen en vervolgens wordt bepaald of jij geschikt bent voor dit programma. We selecteren hierbij vooral op mentaliteit, de echte wil om iets te bereiken.

Binnenkort kun jij je weer aanmelden voor dit exclusieve programma. Een unieke kans!

Succes is een keuze. Toewijding, vastberadenheid en samenwerken met de juiste mensen. Het zit allemaal in dit jaarprogramma. Durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf te overstijgen?

 

Ben jij een High Potential? Lees onderstaand verhaal om te kijken of jij dit daadwerkelijk bent.


Het fluitsignaal klinkt en je slaat je armen in de lucht. Je schreeuwt van blijdschap en omhelst je teamgenoten. Ondanks de spannende slotfase is de overwinning over de streep getrokken. Wat was je weer belangrijk vandaag voor het team. Je ontvangt de complimenten van je teamgenoten, trainer en zelfs sommige spelers van de tegenstander feliciteren je met een topprestatie. Je loopt met je borst vooruit richting de kleedkamer, je voelt de adrenaline en opwinding door je lichaam gieren. Daarnaast voel je dieper in jezelf gevoelens van geluk en zelfvertrouwen. Een heerlijk gevoel wat moeilijk te beschrijven is, maar je herkent het meteen als het er is. Het weekend is nu al geslaagd. Binnenkort ga ik een stap omhoog zetten, mijn doel komt steeds dichterbij. Ik weet het zeker! Wat is het leven toch mooi…

Een week later zit je verdooft in de kleedkamer. Gevoelens van frustratie en teleurstelling schieten door je heen. Enkele teamgenoten lopen op elkaar te zeuren, terwijl de trainer de deur hard dichtslaat en boos de kleedkamer uitloopt. Het was helemaal niks vandaag. Geen moment heb je je eigen spel gespeeld. Je voelde het al van tevoren. Een zenuwachtig gevoel. Te veel spanning. Twijfel. Bij het omkleden spookte de gedachte al door je hoofd: Ik hoop maar dat het goed gaat vandaag. Niet dus. Veel balverlies, domme acties. Teamgenoten die op mij liepen te schelden tijdens de wedstrijd. Misschien ben ik wel gewoon niet talentvol genoeg. Ik ga nooit iets bereiken..


Herkenbaar? Dan moet je 100% zeker even doorlezen.

Veel jongens die je kent kunnen het zich niet voorstellen dat je boos of blij bent na een wedstrijd. Die jongens begrijpen jou niet. Jij begrijpt hen ook niet. Jij bent anders. Jij kunt niet tegen je verlies. Jij wil altijd winnen en de beste zijn. Jij hebt dromen en je bent bereid daar hard voor te werken. Jij bent verliefd op de bal en voetbal is meer dan ‘een spelletje’ voor jou.

Jij bent een HP, een ‘High Potential’. Jij bent iemand die veel potentie heeft en gedreven is om het maximale uit jezelf te halen. Je weet nog niet hoe je dat het snelste en beste kunt doen. Het zou jammer zijn om kostbare tijd te verspillen aan dingen die je eerder had kunnen weten en leren. Daar gaan wij je bij helpen.

Onze visie

De grootste reden waarom mensen wel of niet succesvol zijn, is hun bereidheid om uit hun comfortzone te stappen. Dit kan erg lastig en confronterend zijn.

Team VoetbalOntwikkeling is er om je over drempels en obstakels te helpen die je 100% zeker tegen gaat komen. We voorzien je van tips en adviezen die je waarschijnlijk van niemand uit je omgeving kunt krijgen. Trainers, medespelers, familie en vrienden zeggen vaak veel dingen die ze goed bedoelen, maar die jou niet verder gaan helpen.

Wij gaan concreet met jou aan de slag en begeleiden je door het hele proces. Als jij gelooft dat je profvoetballer kunt worden, dan geloven wij dat ook. Beter nog, wij gaan dat geloof zelfs versterken!

Besef echter wel dat de route naar de top veel tegenslagen, kritiek en obstakels bevat. Wij helpen je die te overwinnen, omdat het voor ons herkenbaar is. Je kunt leren van onze fouten en daar zul je veel profijt van hebben.

Goed voetballen moet je zelf doen, maar tegelijkertijd is ‘goed voetballen’ maar 1 onderdeel van het totaalpakket om te slagen.

“Misschien ben ik wel gewoon niet talentvol genoeg. Ik ga nooit iets bereiken..”

Wij hebben fouten gemaakt die jij kunt voorkomen. Wij hadden veel meer kunnen bereiken, als we bepaalde dingen eerder hadden geweten. Met onze jarenlange ervaring in het profvoetbal hebben we veel talent verloren zien gaan. Zorg dat jij die fouten niet maakt en benut je talenten maximaal!

 Leer denken en trainen als een topspeler
Ga om met druk, spanning en zenuwen
Leer hoe het is om elke dag het maximale uit jezelf te halen
Weet hoe je moet reageren op negatieve teamgenoten, trainers en/of ouders

Wij zijn er alleen voor de spelers die maximaal willen ontwikkelen. Wij zijn er voor de spelers die niet genoegen nemen met een ‘normale’ carrière. Nogmaals, de weg naar de top is niet eenvoudig en zit vol obstakels. Samen gaan we deze overwinnen en je zult verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is!