Skip to main content

JAARPROGRAMMA 2024

PLEZIER.
PRESTATIES.
PROGRESSIE.

Online programma waarbij je het hele jaar wordt begeleid door voetballers, trainers en specialisten uit het profvoetbal.

Wij geloven niet in talent. Wij geloven in keihard werken en ontwikkeling. Je hoeft geen Champions League te winnen om een voetbalcarrière als succesvol te beschouwen. Het maximale uit jezelf halen, grenzen verleggen en dromen waarmaken. Dat is waar succes om draait en dit programma bij gaat helpen.

BEWEZEN AANPAK.

Ons team heeft al 250+ voetballers geholpen, meerdere populaire eBooks geproduceerd en 50+ ambitieuze talenten met veel succes individueel begeleid.

 

MEETBAAR RESULTAAT.

We meten je progressie en garanderen je resultaat. Je zult ontwikkeling boeken op het gebied van kracht, fitheid, snelheid en mentaliteit.

 

UNIEK MAATWERK

Elke voetballer is uniek en zo behandelen we onze deelnemers dan ook. We werken volgens een vaste structuur waarbij iedereen zijn eigen traject volgt.

DEELNEMERS VAN HET JAARPROGRAMMA ZEGGEN:

“Door het Jaarprogramma heb ik mezelf verder kunnen ontwikkelen. De schema's hebben mij geholpen om fit te blijven en stappen omhoog te maken. Ook is het fijn om tips te krijgen van profvoetballers!”

FinnHHC Hardenberg

“Eerst deed ik maar wat in de gym en hoewel ik dacht dat ik sneller en sterker zou worden, werkte dit alleen maar averechts. Dankzij het jaarprogramma van VoetbalOntwikkeling heb ik mezelf ontwikkeld op fysiek gebied en haal ik veel meer uit mijn spel.”

Romanvv Steenwijk

“Ik vond het Jaarprogramma heel mooi! Vooral op het gebied van mindset hebben alle tips mij enorm geholpen. Ik weet nu bijvoorbeeld hoe ik moet omgaan met een mindere training of wedstrijd. De conditie- en krachtschema's vond ik ook erg goed.”

SelteneQuick Boys

PLAN VOOR SUCCES

Wij vinden dat elke ambitieuze voetballer de juiste begeleiding verdient. Als spelers niet de juiste training, tips en coaching krijgen is de kans op succes erg klein. Teveel voetballers benutten niet hun volledige potentie, raken onnodig geblesseerd of presteren niet optimaal. Dit is te voorkomen!

We gaan het niet mooier maken dan het is. Het draait om prestaties en jij zult die uiteindelijk moeten leveren. Wij gaan je helpen dat te bereiken. Wij geloven erin dat alles mogelijk is door keihard te werken, discipline en het volgen van een goed plan.

Naar de intake
Jaarprogramma VoetbalOntwikkeling 2024

DIT GA JE DOEN:

Sneller, sterker en explosiever worden

Ervaren hoe het is om topfit te zijn.

Blessurepreventie en optimaal herstellen

Beter leren ademhalen en ontspannen

Een ijzersterke mindset bouwen

Doelen stellen en behalen

Tactische training en inzichten krijgen

Meerdere evaluatiemomenten met coach

Deel uitmaken van een exclusieve groep

Leren van profvoetballers, trainers en specialisten

24/7 support van je coach en teamgenoten

 

 

ERVARING VAN DEELNEMER:

“Ik heb veel geleerd en ben zowel op mentaal als fysiek gebied echt vooruit gegaan. Met ups and downs ben ik tijdens het jaarprogramma bijvoorbeeld veel fitter en afgetrainder geworden. Je krijgt de persoonlijke aandacht die je nodig hebt en tips van specialisten op allerlei gebieden. Het is fijn dat je kunt vragen wat je wilt en ook altijd goed en uitgebreid antwoord krijgt. Deze ervaring zal me helpen in mijn verdere ontwikkeling als voetballer richting een BVO of de top van het amateurvoetbal.”

Hamza
vv Wilhelmus

LAAT JE BEGELEIDEN DOOR ONS TEAM

Als deelnemer word jij een jaar lang op alle mogelijke gebieden begeleid door Team VoetbalOntwikkeling. Van sportspecifieke krachttraining tot omgaan met spanning, en van optimale voeding tot slaap. Elk facet komt aan bod.

Het online jaarprogramma van Team VoetbalOntwikkeling zal ervoor zorgen dat jij aan het eind van het jaar sterker, sneller en beter bent geworden. Daarnaast zul je na het volgen van dit programma beschikken over een winnaarsmindset en zullen de kansen op succes ongekend toenemen.

Ja, ik wil dit!

Ontwikkeling

75% van de deelnemers is door het programma een aanzienlijk betere voetballer geworden.

Ervaring

80% van de deelnemers ervaart het programma als waardevol en geweldig.

Photography

90% van de deelnemers vindt het jaarprogramma een absolute aanrader.

Dit is wat je krijgt

– 5+ krachtschema’s (t.w.v. €100)

– 4+ werkboeken over mentale training (t.w.v. €50)

– Op maat gemaakt voedingsplan en advies (t.w.v. €50)

– 3 werkboeken over tactiek en inzicht (t.w.v. €30)

– Pre-activatie en herstelprogramma (t.w.v. €20)

– Online sessie over ademhaling (t.w.v. €60)

– Online sessie over tactiek (t.w.v. €50)

– Een jaar lang contact met je coach (t.w.v. €200)

– Toegang tot exclusieve community van Team VO

– Nog veel meer!

€560

€120

 

VEELGESTELDE VRAGEN:

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden door het intake-formulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@voetbalontwikkeling.nl. LET OP: Wij evalueren alle aanmeldingen en selecteren dan de meest geschikte deelnemers.

Kan ik dit combineren met werk/school/voetbal?

Zeker! Je kunt zelf bepalen wanneer je met de opdrachten en schema’s aan de slag gaat. Dus als je een drukke week hebt is dat geen probleem, dan doe je het later.

Is het hele programma online?

Ja, het hele programma is online. Je komt in een WhatsApp-groep met de andere deelnemers en ontvangt daarin ook alle trainingen, voedingsschema’s en werkboeken. Daarnaast gaat het contact met je persoonlijke coach ook via WhatsApp.

Jaarprogramma VoetbalOntwikkeling 2024

VUL HIER JE INTAKE-FORMULIER IN

We willen graag vier dingen van je weten. Vul die in en stuur het op. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie met daarin het bericht of je bent toegelaten.

1. Hoe oud ben je?

2. Bij welke club en in welk team speel je?

3. Wat is je doel met het jaarprogramma?

4. Waarom moeten wij jou selecteren voor dit jaarprogramma?