Skip to main content

Adverteren


VoetbalOntwikkeling staat voor het maximale uit jezelf halen; door een gezonde levenswijze, keihard werken en het creëren van een echte winnaars-mentaliteit. Wij gaan door als anderen opgeven, en geloven erin dat hard werken uiteindelijk beloond zal worden.

Herkent u zichzelf daarin? En wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen van een gepassioneerde en toegewijde doelgroep van jonge voetballers, trainers en voetballiefhebbers? Dan is adverteren bij VoetbalOntwikkeling de perfecte keuze!

Wij zijn op zoek naar interessante partners en denken graag met u mee.

Groot bereik

Met onze website, social media-accounts en wekelijkse nieuwsbrief bereiken wij wekelijks duizenden mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en voetbal. Door te adverteren op onze website kunt u uw merk promoten bij deze doelgroep en uw naamsbekendheid vergroten.

Onderwerpen waar wij veel aandacht aan besteden en waar onze doelgroep in geïnteresseerd is, zijn: gezonde voeding, krachttraining, mindset, lifestyle, slaap, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk alles op het gebied van voetbal.

Vele mogelijkheden

Wij staan open voor leuke en originele samenwerkingen die bij ons bedrijf passen. Wij bieden verschillende advertentiemogelijkheden die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en budget. Enkele voordelen van adverteren op onze website zijn:

Uw advertentie zal zichtbaar zijn op een van de verschillende kanalen van ons bedrijf (Instagram, YouTube, TikTok, website), waardoor u uw merk kunt promoten bij een breed publiek van jonge voetballers en trainers.

U kunt uw advertentie aanpassen aan uw specifieke behoeften en doelstellingen, waardoor u uw merk op de meest effectieve manier kunt promoten.

U krijgt de kans om uw merk te associëren met een innovatieve en groeiende organisatie die bestaat uit profvoetballers en trainers, en gericht is op het ontwikkelen van voetbaltalent.

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in adverteren op de website van VoetbalOntwikkeling, neem dan contact met ons op via info@voetbalontwikkeling.nl. Wij praten u graag bij over onze advertentiemogelijkheden en hoe u betrokken kunt raken bij onze organisatie.


Ik vond coretraining eerst heel saai, maar CoreControle is leuk en echt een garantie om sterker te worden.

RonCore Controle Sterspeler

Het ziet er erg goed uit en ben erg enthousiast over de trainingen. Nogmaals hartstikke bedankt voor het top programma.

PatrickHigh Performance Programma

Pff wat een pittig schema, hier word je echt sterker van!

MaartenCore Controle Sterspeler

Geweldig coreschema, echt een aanrader! Dankjewel VoetbalOntwikkeling!

JoeyCore Controle Talent

De eerste trainingen echt super goed bevallen, geeft mij een enorm lekker gevoel en veel vertrouwen voor het nieuwe seizoen.’

TimoHigh Performance Programma

Mijn eerste reactie is echt goed, ben er heel blij mee en vind het eigenlijk goedkoop als je kijkt wat je er allemaal voor krijgt.

BrianHigh Performance Programma

Sinds ik het programma gebruik merk ik als keeper veel voordelen en voel ik me krachtiger bij het duiken.

StefanCore Controle Sterspeler

Ik ben echt veel sterker geworden dankzij jullie, topprogramma's!

ZakariaCore Controle Talent & Sterspeler

Dank u voor goede oefeningen

BilalCore Controle Talent