Skip to main content

Ben jij ons nieuwe talent?
Kom werken bij VoetbalOntwikkeling!

 

Streven naar maximale ontwikkeling

VoetbalOntwikkeling streeft naar maximale ontwikkeling. Wij zijn van plan om uit te groeien tot grootste online coach van Nederland. Op die manier willen we zoveel mogelijk voetballers met ambitie helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Ook wij als ondernemers willen ons maximaal ontwikkelen. Stap voor stap met gerichte focus op onze doelen, vergelijkbaar met de opbouw van een voetbalcarrière .

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer er een positie vrijkomt? Stuur een open sollicitatie naar info@voetbalontwikkeling.nl en wij zullen je op onze ‘scoutinglijst’ zetten.

Stage lopen

Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende stage voor school of een andere instantie? Mail naar info@voetbalontwikkeling.nl en vertel ons waarom jij een (tijdelijk) plek in ons team verdient. Bij VoetbalOntwikkeling zoeken we naar jongens/meisjes die gedreven zijn om het maximale uit zichzelf te halen en een passie voor voetbal hebben. Wil je leren van ambitieuze ondernemers en profvoetballers? Meld je aan en wie weet ben jij binnenkort ons nieuwe talent!