Skip to main content

Je aankoop is bevestigd, welkom bij de Online Academy.

Scroll snel naar beneden voor belangrijke informatie.

“Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantic”

Jennifer Smith
Graphic Designer

Online Academy - Premium

Gefeliciteerd strijder!

Je hebt zojuist een belangrijke stap gezet richting het behalen van jouw voetbaldroom. Welkom bij onze Online Academy!

Met jouw recente abonnement heb je toegang tot:

🏋️‍♂️ Krachtprogramma’s: Ontworpen om jouw fysieke kracht en snelheid te optimaliseren en je prestaties op het veld naar een hoger niveau te tillen.

🥗 Voedingsadviezen: Ontvang afgestemde maaltijdplannen en voedingsadviezen om jouw energie en herstel te ondersteunen.

🏃‍♂️ Conditieprogramma’s: Verbeter je uithoudingsvermogen en behoud een optimale conditie, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

🤸 Lenigheidsoefeningen: Verhoog je flexibiliteit en behoud een wendbaar lichaam om je bewegingsvrijheid op het veld te optimaliseren.

🧠 Mindset Coaching: Ontvang waardevolle adviezen om je mentale kracht te versterken, focus te behouden en obstakels te overwinnen.

💪 Core-oefeningen: Versterk je rompspieren om stabiliteit te verbeteren, blessures te voorkomen en kracht vanuit het centrum van je lichaam op te bouwen.

🩹 Hersteltraining: Maak gebruik van effectieve hersteltechnieken, zoals stretchen, foamrolling en actieve rust, om je lichaam in topconditie te houden en blessures te minimaliseren.

Dit is meer dan een abonnement; dit is namelijk het begin van jouw reis richting de beste versie van jezelf. We zijn verheugd om je te begeleiden op deze reis en samen successen te vieren.

🚀 Laten we samen groeien en schitteren op het veld!

Met sportieve groeten,

Het team van VoetbalOntwikkeling

Belangrijke informatie voordat je begint:

Via onderstaande link word je doorverwezen naar de online academy. Daar kies je Premium Periode 1 en vul je het wachtwoord in. Het wachtwoord voor de eerste periode is: EK2024!

Met dit wachtwoord heb je 30 dagen toegang tot de programma’s van periode 1. Na de eerste periode ontvang je via de mail het wachtwoord voor de volgende periode.

Naar de online academy