Skip to main content

Leverings- en retourneringsbeleid

Laatst bijgewerkt op 15 februari 2024.

1. Digitale Producten

Bij VoetbalOntwikkeling streven we naar tevredenheid van onze klanten bij de aankoop van digitale producten. Aangezien digitale producten niet fysiek worden geleverd, gelden er specifieke regels met betrekking tot retourneringen.

2. Recht op Annulering

Je hebt het recht om je aankoop van digitale producten bij VoetbalOntwikkeling te annuleren binnen 4 uur na de aankoop. Na deze periode is het niet mogelijk om een terugbetaling aan te vragen.

3. Terugbetalingsvoorwaarden

  • Terugbetalingen worden alleen overwogen als het digitale product technische gebreken vertoont die niet oplosbaar zijn.
  • Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, dien je contact met ons op te nemen via info@voetbalontwikkeling.nl met een gedetailleerde beschrijving van het probleem.
  • VoetbalOntwikkeling behoudt zich het recht voor om, naar eigen goeddunken, het probleem te verhelpen of een terugbetaling te verstrekken.

4. Leveringsbeleid VoetbalOntwikkeling

4.1 Levering van Digitale Producten

Digitale producten van VoetbalOntwikkeling worden direct geleverd na aankoop. De levering gebeurt via een e-mail met de downloadlink van het product.

4.2 Technische Ondersteuning

VoetbalOntwikkeling biedt technische ondersteuning voor digitale producten. Neem contact met ons op via info@voetbalontwikkeling.nl voor technische vragen en problemen.

5. Contactinformatie

Heb je vragen over ons retournerings- en leveringsbeleid? Neem dan contact met ons op via:

info@voetbalontwikkeling.nl of stuur ons een DM via Instagram.

6. Wijzigingen in het Beleid

VoetbalOntwikkeling behoudt zich het recht voor om dit retournerings- en leveringsbeleid op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van kracht bij publicatie op onze website.